Administratief bediende

 

Pluimveehandel Samyn BV is een kleinschalig , maar modern familiebedrijf gespecialiseerd in de handel en het vervoer van levend pluimvee binnen West-Europa. 

Pluimveehandel Samyn is het bedrijf dat de handel doet in levend pluimvee, vooral van uitgelegde leghennen en reforme moederdieren.

De firma Westkip beschikt over 7 transportcombinaties die vooral in België, Frankrijk en Nederland rijden. Onze chauffeurs en onze vrachtwagens zijn het uithangbord van ons bedrijf ‘on the road’.

Het allerbelangrijkste is een zo hoog mogelijke service verlenen aan onze leveranciers, meestal familiale landbouwbedrijven en onze afnemers.

Functiebeschrijving: 

Om dit ganse proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen zijn wij op zoek naar bijkomende administratieve hulp  voor het verwerken van de dagdagelijkse transportgegevens, alsook voor het verzorgen van de exportpapieren. Ook de loonverwerking neem je voor je rekening. Verdere invulling van de taken kan gebeuren volgens je competenties en je interesses. Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen, BTW aangifte, transportplanning, … 

Profiel: 

Wij zoeken een gemotiveerde kracht, liefst op bachelorniveau, die houdt van een familiale werksfeer. Je kunt goed overweg met Word/Excel en je kunt je goed uitdrukken in het Frans. Je hebt oog voor kwaliteit, correctheid en je hebt zin voor verantwoordelijkheid. Noties hebben van boekhouden is een plus, maar geen must. We zorgen voor een mooi groeitraject zodat je competenties sterk uitgebreid worden!

Aanbod: 

Wij bieden een vast contract met een aantrekkelijk loon in een gevarieerde job. Optie tot part-time, 4-5, glijdende werkuren… 

Sollicitatieprocedure: 

Interesse?  Neem contact op met Niek of Marieke Samyn via:

We kijken alvast uit naar een verkennend gesprek!