Pluimveehandel

 

Pluimveehandel Samyn BV is een bedrijf dat alle soorten slachtpluimvee verhandelt. We zijn evenwel gespecialiseerd in soepkippen en moederdieren.

De ideale ligging in de westhoek vertaalt zich in een uitgebreid netwerk met afzetmogelijkheden in Frankrijk, België en Nederland, maar ook verder. Onze uitstekende kennis van de pluimveemarkt zorgt ervoor dat wij telkens de vraag op het aanbod kunnen afstemmen en omgekeerd, dit ook in tijden waarin de sector het moeilijk heeft.

 

 

Wij...

...bieden een competitieve prijs voor uw partij kippen, zonder in te boeten aan de kwaliteit van dienstverlening.

...betalen contant.

...proberen de administratieve rompslomp voor u te beperken tot het absoluut noodzakelijke.

...weten dat een nauwkeurige planning en snelle uitvoering belangrijke criteria zijn voor u.

...houden rekening met uw specifieke wensen en verlangens.

...horen graag uw mening. Feedback zorgt ervoor dat onze service excellent blijft.


 

Historie

Pluimveehandel Samyn BV is een familiebedrijf dat reeds sedert de jaren '40 bestaat. Het werd opgericht door Maurice Samyn en verder gezet door Gilbert Samyn. Zonen Johan en Yvan werkten van kinds af in de zaak, en bleven dit doen tot Johan Samyn, met de komst van het mestdecreet in 1991, een nieuwe onderneming oprichtte onder de naam Samagro. Dit mestverwerkingsbedrijf is gespecialiseerd in biothermisch drogen en vergisting van zowel pluimveemest als varkensmest.

Yvan Samyn en Nadine Cailliau hebben de pluimveehandel en transport verder uitgebouwd. In 2013 en 2017 zijn dochter Marieke en zoon Niek Samyn in de zaak gestapt.

Ondertussen is de dagelijkse leiding in handen van Niek en Marieke.